Arnau Soldevila és 46è i Pere Riba, 82è a l'Olla de Núria

Arnau Soldevila i Pere Riba van obrir el calendari internacional

Arnau Soldevila i Pere Riba van obrir el calendari internacional de curses de muntanya de la FAM a l'Olla de Núria, prova puntuable per al circuit Golden Trail Series.

Es tractava d'una mitja marató molt tècnica i amb més de 2.000 metres de desnivell positiu.

Soldevila va ser l'andorrà més ràpid. Va cobrir la distància en la 46a posició, millorant en sis minuts el temps de la darrera participació.

Pere Riba va fer una cursa de menys a més que el va portar a ser 82è de la classificació general, que va liderar Stian Angermund.

El noruec va rebaixar el rècord de la prova, que tenia Kilian Jornet des de l'any 2009. En noies va guanyar Maude Mathys, també amb rècord.

Informa: Sergi Cano