Comencen els catorzens Debats de Recerca amb les noves tecnologies al centre

www.andorradifusio.ad

Tret de sortida aquest dilluns dels catorzens Debats de Recerca, centrats en “les noves tecnologies i la investigació científica”.

Aquesta iniciativa té l'objectiu de posar en contacte diferents investigadors per crear sinergies i fomentar la recerca. El Govern espera que les jornades, que continuaran aquest dimarts, incentivin tant les empreses com els estudiants.

La primera xerrada, sobre les xarxes socials, la cibernètica i la investigació durant la pandèmia, ha estat a càrrec del doctor de la Universitat de Barcelona Jordi Ojeda, que ha destacat que "aquestes xarxes han ajudat a crear grups especialitzats de treball d'arreu del món en temes específics de la Covid-19 de diferents àmbits".

Per la seva banda, el coordinador dels debats, Alan Ward, ha subratllat "la idea és trobar-nos tots i creuar punts de vista, objectius i maneres de fer". 

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha destacat que és important visibilitzar que "al país hi ha un lloc de retorn per als investigadors i que es pot aplicar allò que han estudiat a casa nostra".

Informa: Judith Sáez
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

El Govern no preveu grans inversions en infraestructures escolars els propers anys Tot a punt per arrencar l'Ordino Clàssic amb cinc concerts i una clara aposta pels artistes del país