ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Arriba a Andorra "Forever Tango", l'espectacle del deixeble de Piazzola nominat als Tony

www.andorradifusio.ad

Ha estat un dels espectacles més aclamats a Broadway i ara arriba a Andorra. La Temporada de Música i Dansa Morabanc acull "Forever Tango", un espectacle dissenyat pel música Luís Bravo que durant anys va treballar amb Piazzola. El dia abans de la representació ha ofert un aperitiu musical on ha sonat la música del gran mestre.

"Oblivion" ha estat una de les peces que ha ofert pel violoncel·lista Luís Bravo en l'apertiriu musical del que serà demà l'espectacle "Forever Tango" i on sonarà la música argentina i Piazzola per sobre de tot.

"En ell convergeixen molts", explica el director Luis Bravo, citant grans noms de la música del tango.

Fa 25 anys que el músic va crear aquest espectacle que ha estat nominat als premis Tony de Broadway i en què el ballarí fa de pont entre la música i el públic i on es mostra "el sarcasme, la violència, el romanticisme, la feblesa, la desconfiança i la part còmica", detalla Bravo.

El concert es farà aquest divendres a les 8 de la tarda al Centre de Congressos on també es preveu que Luis Bravo regali el Cant dels Ocells de Casals al públic com a dferència al públic andorrà. Aquest serà el penúltim espectacle abans de l'actuació de Rufus Wainwright que tancarà la Temporada.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Eduardo Martínez
Locució: Jordi Domingo

Comparteix:

3.238.96.184