Arriba amb retard als cinemes "Wonka"

www.andorradifusio.ad

Havia d'estrenar-se a principi d'any i al final gairebé tanca el 2023. S'estrena "Wonka", la història de com el jove protagonista de la fàbrica de xocolata va conèixer els Oompa Loompa. Una novetat acompanyada d''Anatomía de una caída' i la comèdia sobre la caiguda de criptomonedes, Bull Run.

Si són dels que creuen que la xocolata millora l'humor i la creativitat han vingut a parar al lloc adequat perquè s'estrena "Wonka", per conèixer un jove Willy abans de la gran història de la fàbrica de xocolata, on descobriran la seva empenta perquè els bombons estiguin a l'abast de totes les butxaques amb l'ajuda de l'Oompa Loompa que interpreta Hugh Grant

Timothée Chalamet agafa el relleu de Johny Depp en aquest nova entrega per a aventurers i llaminers.

"Wonka" 

Paul King

Però atenció, perquè se'ls poden travessar els torrons amb 'Anatomía de una caída', Palma d'Or a Canes per una història inversemblant sobre la vida i les decisions que ens porten a estar a un costat o a l'altre de la justícia.

El que sembla un assassinat obrirà la porta a conèixer la complexa relació d'una parella interpretada amb una protagonista femenina al centre de l'acció, Sandra Hüller.

"Anatomía de una caída" 

Justine Triet

Bull Run és la segona proposta d'Ana Ramón Rubio que s'endinsa en l'inhòspit món de les criptomonedes per analitzar si realment seran la revolució que canviarà el sistema financer i ho fa a partir d'una experiència còmica i personal que s'enganxa al més oposat a l'art. 

"Bull Run" 

Ana Ramón Rubio

Informa: Rosa Alberch 

 

Comparteix:

Els experts econòmics vaticinen un 2024 amb menys creixement Actualitzades les tarifes del túnel d'Envalira