L'arrodoniment solidari arriba al país de la mà d'Univers Bomosa i Worldcoo

www.andorradifusio.ad

Arrodoniment solidari. Així s'anomena una iniciativa consolidada a Catalunya i que de la mà d'Univers Bomosa arriba a Andorra. Es tracta d'un sistema a través del pagament amb targeta que el client lliurement pot destinar a un projecte solidari.

Univers Bomosa i l'empresa Worldcoo han establert un acord per aplicar a Andorra l'arrodoniment solidari, un sistema de recaptació per ajudar a finançar projectes de les ONG del país.

Qualsevol client que pagui amb targeta podrà escollir, abans d'acceptar l'operació, si vol que l'import se li arrodoneixi. Aquesta diferència es destinarà a projectes solidaris escollits pel mateix client, segons ha detallat des d'Univers Bomosa, Albert Batalla. 

Es podrà fer un seguiment de la donació a través del web de Worldcoo, "per tal que els clients puguin veure per quin percentatge de finançament estan coberts els projectes". El dia 16 es farà la presentació davant les ONG perquè puguin aportar els seus projectes.

La iniciativa creada per aquesta empresa catalana disposa de més de 20 milions de donacions que serveixen per finançar 490 projectes solidaris. Worldcoo és actualment l'empresa social d'Europa líder en el finançament de projectes a través d'ONG.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Albert Refart
Locució: Laura Massegú

Comparteix:

El Govern preveu un creixement del PIB del 5% Un estudi sobre els microestats conclou que Andorra ha d'arribar a un acord estratègic amb França