L'artista Joaquín Ureña dona la seva aquarel·la "Libros, la bolsa roja"

L'artista lleidatà Joaquín Ureña ha donat l'obra 'Libros, la bols

L'artista lleidatà Joaquín Ureña ha donat l'obra 'Libros, la bolsa roja' a l'ambaixada d'Espanya.

L'aquarel·la sobre paper representa l'entorn més íntim de l'artista. Ens mostra un dels seus prestatges, ara, exposat a la sala d'exposicions de l'ambaixada, que s'ha convertit en un espai d'activitat cultural. També amb lliçons magistrals d'artistes com Ureña. "Sempre he pintat la meva vida. És un privilegi poder donar aquesta obra. Tinc un record fenomenal de l'exposició. Vam estar amb alumnes i col·lectius als quals els vaig poder explicar moltes coses. Ho vaig gaudir molt", ha explicat Ureña.

L'ambaixador d'Espanya, Àngel Ros, ha agraït a l'artista la participació en l'exposició. "La seva exposició va ser un referent i poc a poc aquesta sala d'actes va sent un lloc de trobada d'artistes. Durant aquest any ja hem fet 5 exposicions i per al vinent en tenim 5 més programades. L'inici d'aquestes exposicions també li hem d'agrair a Joaquín Ureña."

Informa: Judith Sáez
Imatges: David Moreno

Comparteix:

La fiscalia demana 6 anys per a un home acusat de furts Reunió entre les agències de viatge, el Govern i Iberia per resoldre els dubtes sobre el tercer vol a Madrid