Assandca creu que la Covid-19 ha deixat clara la necessitat d'una unitat de radioteràpia a Andorra

www.andorradifusio.ad

La crisi sanitària ha demostrat que tots els serveis com ara una unitat de radioteràpia que puguin estar a Andorra són una necessitat per als malalts de càncer. Ho ha explicat el president d'Assandca en la presentació del repte virtual Quilòmetres contra el càncer, del cap de setmana del 20 de juny.

Els malalts de càncer ho han passat força malament durant la pandèmia de la Covid-19, tot i que cap s'ha quedat sense poder desplaçar-se per poder rebre tractament. Tot i que les converses i contactes estan de moment aturats, la situació ha posat en evidència la necessitat de disposar d'una unitat de radioteràpia per no tenir necessitat de desplaçar-se a l'exterior.

El càncer no s'ha aturat amb la crisi sanitària i la necessitat de cercar ajuda en aquest sentit, tampoc. VallBanc aportarà un ajut de cinc euros per cada participació ciutadana en el repte virtual que proposa ASSANDCA pel cap de setmana del 20 i 21 de juny.

Durant dos dies tothom que vulgui participar amb l'etiqueta #KmsContraElCàncer, estarà indirectament aportant un important ajut econòmic per a ASSANDCA.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Pere Besolí

Comparteix:

El Govern espera adjudicar el servei de la gossera i gatera a l'agost Premi per als que trobin els set tamarros