Assandca recull el xec dels 3.400 euros recaptats en la segona caminada contra el càncer

www.andorradifusio.ad

Assandca ha rebut un xec de 3.400 euros per part de la Fundació Jacqueline Pradère. La recaptació s´ha obtingut gràcies a l´èxit de la segona caminada popular contra el càncer que es va fer el mes passat on es van aconseguir vendre més de 1000 samarretes. Josep Saravia, president de l´Associació andorrana contra el càncer, recollia el donatiu de mans de Jacqueline Pradère.

Gran part dels guanys serviran per fer front a les demandes de la població per poder cobrir les despeses de transport sanitari dels malalts, que actualment s´han de desplaçar a Barcelona per dur a terme el seu tractament. Per altra banda, també s´està treballant amb l´adquisició de pisos tutelats a Barcelona, a través de la Fundació Jové i Figueres, per tal de poder acollir als pacients que no es vulguin desplaçar contínuament d´Andorra a Barcelona.

Saravia es mostra esperançat en encetar altres iniciatives que puguin ajudar al desenvolupament de nous projectes encarats a ajudar als malalts i familiars de la malaltia ja que des de l'Associació constaten "un augment de demandes per part de malalts i familiars de malalts".

Informa: Hèctor Romance   Imatge: Meri Bellosta

Comparteix:

UP i DA presenten una llista de continuïtat a Encamp Vallnord i Grandvalira obren dissabte diversos sectors amb gruixos importants