ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Assassinat a Encamp

www.andorradifusio.ad

El detingut arran de l'assassinat d'un empresari encampadà ha de delcarar entre aquesta nit i demà, abans de passar a disposició judicial. Un cop interrogat i vist l'abast dels fets, se li podria dictar presó preventiva.

Durant el dia la policia científica i judicial ha reunit les proves necessàries i s’ha enquestat diversos testimonis a l’espera del que ha de sortir de l’interrogatori del detingut que de moment se sap que ha demanat assistència lletrada.

Amb la declaració del detingut s'han de posar les claus sobre la taula de per què un home de 31 anys ha assassinat un empresari de 56 anys a casa seva, a la urbanització Vila del Sol. Tots dos es coneixien. L'agressor havia treballat per a la víctima quatre anys enrere.

A la zona els veïns no s’han assabentat de res fins al matí en què la feina de bombers i policia s’ha fet més evident.

Passades les quatre de la matinada, una trucada per foc als serveis d’emergència ha portat a la descoberta del cos que presentava senyals de violència severa, i és que segons sembla l’agressor hauria colpejat la víctima amb un objecte contundent abans de donar-se a la fuga.

Aleshores la policia ha posat en marxa un dispositiu gàbia per localitzar l’autor dels fets, que davant l’acorralament ell mateix hauria facilitat la seva localització i passades les vuit del matí ha estat detingut prop del Tarter.

Informa: Rosa Alberch - Anna Pifarré
Imatges: Josep Ma Galilea - Fernando Montero

Informa: Rosa Alberch-Anna Pifarré-Yasmina Canedo
Imatges: Txema Galilea

Comparteix:

3.235.85.115