ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'associació Cooperand marxa diumenge cap a Bolívia 

www.andorradifusio.ad

Després de mesos de formació, 10 voluntaris de Cooperand posen rumb cap a Bolívia per viure durant uns mesos amb nens i nenes del país.

L'associació Cooperand torna al seu ritme habitual i aquest diumenge ja posen rumb cap a Llatinoamèrica. Concretament a Bolívia. Després de l'aturada per la pandèmia, enguany han pogut recuperar el ritme habitual i formar un grup de 10 voluntaris que, aquest dissabte al matí, han rebut la seva darrera formació. La presidenta de Cooperand, Carla Riestra, explica els dos projectes que tenen entre mans. "Cobrim Casa Main, que és una llar d'acollida de nenes del carrer  que estan pel tema dels abusos entre els 4 i 18 anys i és on va la primera tongada. I la segona tongada és al barri Plan 3000, que és una barriada molt pobra on hi ha una escola de 500 nens."

Per a Marc Medeiros i Anaís Farré és la primera vegada que fan aquest voluntariat. Ho viuen amb ganes, però són conscients que serà una experiència dura. El Marc té la convicció "d'anar allà a aprendre i extreure el màxim de coneixement possible de l'experiència", mentre que l'Anaís comenta que "és conscient d'on va, però sempre tens una mica d'il·lusió per aportar el màxim que es pugui". Als dos els han avisat de no fer-se moltes expectatives. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Desirée Sala

Comparteix: