L'Atlètic Club Escaldes supera el DDS Madriu (0-3) i es manté segon a la lliga Pantours

A la lliga Pantours de futbol sala, el Sideco Encamp és l'

A la lliga Pantours de futbol sala, el Sideco Encamp és l'únic equip invicte després de la vuitena jornada. El DDS Madriu va encaixar la primera derrota, per 0 a 3, contra l'Atlètic Club Escaldes, que ocupa la segona posició de la taula empatat amb l'Extremenya.

Els gols es van fer esperar fins a les acaballes del partit. El primer va arribar al minut 35, en una bona triangulació al primer toc que va finalitzar Nuno André al segon pal.

Quan el Madriu buscava l'empat va arribar el segon gol de l'Atlètic. Èric Brito interceptava una passada i marcava a porta buida. La sentència va arribar a un minut del final, obra de Marçal Raventós, lliure de marcatge.

Imatges cedides: Federació Andorrana de Futbol