L'Atlètic d'Escaldes aprofita l'empat entre l'Inter i el FC Santa Coloma per ampliar la distància

Jornada d'empats a la lliga nacional, que beneficia l'Atlètic d'Escaldes. Els de Fede Bessone van golejar l'Ordino i van aprofitar l'empat entre l'Inter i el FC Santa Coloma, per situar-se amb un coixí de vuit punts.

Golejada de líder la protagonitzada per l'Atlètic d'Escaldes a l'Ordino, per 6 a 1. La primera meitat va tancar-se amb un 1 a 1, però la segona va ser de clar domini escaldenc. El central Julen Bernaola, un dels darrers fitxatges, va brillar amb un doblet. Els de Fede Bessone se situen amb 44 punts, vuit més que el segon, i l'Ordino en té 14.

Al duel de perseguidors, Inter i FC Santa Coloma van empatar a 1. Un gol matiner d'Octavi Páez semblava decisiu pels colomencs, però la insistència dels d'Otger Canals va tenir premi a sis minuts pel final amb un autogol d'Andreu Ramos. Les taules perjudiquen els dos equips, que continuen l'estela de l'Atlètic amb 36 punts cadascun.

A la part baixa, Sant Julià i Penya Encarnada van signar les taules en un partit crucial per evitar el fanalet vermell. Cesar Rodríguez va avançar els lauredians al 57, però Fabio Cruz va fer l'empat des del punt de penal al 85. El resultat ho deixa tot per decidir a la part baixa, ja que els lauredians continuen al capdavall i només un punt per sota del Penya.

L'enfrontament entre UE Santa Coloma i Engordany també va saldar-se amb un empat a 1. Tot va decidir-se al darrer tram amb un gol de Faysal de penal al 87. Dos minuts després, Julián Fernández va fer la igualada donant un punt als escaldencs i deixant sense pràcticament opcions de títol als colomencs.

Informa: Joel Romero