L'Atlètic d'Escaldes continua líder a la lliga nacional

L'Atlètic d'Escaldes continua al capdavant de la lliga. FC Santa Coloma i Inter d'Escaldes no perden pistonada. La lliga nacional ha tornat després de l'aturada per la copa i ho ha fet sense novetats.

L'Atlètic d'Escaldes segueix líder després de guanyar l'Engordany, per 2 a 0. Un gol en pròpia i un altre de Guillaume López permet als de Fede Bessone mantenir una ratxa de 15 partits consecutius sense perdre.

Qui no perd pistonada és l'Inter d'Escaldes que va desfer-se sense problemes del Sant Julià, per 0 a 6. Al minut 16, els d'Otger Canals ja manaven al marcador amb un doblet de Sascha Andreu i els gols de Marc Caballé i De la Torre. A la segona meitat, Berlanga i Roca van arrodonir la golejada. L'Inter és segon a quatre punts de l'Atlètic.

També manté el pols el FC Santa Coloma empatat amb l'Inter a 31 punts. Els colomencs van guanyar l'Ordino, per 4 a 1. Eloy Gila i Carles Coto van posar el 2 a 0, però Jonathan Estrada va inventar-se una meravella de gol per retallar diferències. Cristian Novoa i Marc Rebés van completar la victòria.

Finalment, l'UE Santa Coloma cau de la lluita pel títol després d'empatar a 1 contra el Penya Encarnada. El partit va ser bastant obert amb opcions per a tots dos equips. Al minut 80 Christian Garcia va avançar els de Boris Antón a pilota aturada. Tot i això, Matias Vaamonde va fer l'empat cinc minuts després a la sortida d'un córner. El Penya suma 11 punts i se situa a tres del fanalet vermell.