L'Atlètic d'Escaldes goleja el FC Santa Coloma per consolidar-se al lideratge

L'Atlètic d'Escaldes és més líder després de golejar el seu més immediat perseguidor, el Futbol Club Santa Coloma. Ara els escaldencs eixamplen fins als sis punts la bretxa.

El partit de la jornada va ser també el de la golejada del cap de setmana. L'Atlètic d'Escaldes va guanyar 3 a 0 el FC Santa Coloma i fa un pas de gegant per refermar la primera posició. Tot va resoldre's als primers minuts de la segona meitat, amb els gols de Guillaume López i Carles Sagués. Jorge Bolívar al temps d'afegit va fer el tercer i definitiu que situa els de Fede Bessone més líders amb 41 punts.

En l'altre duel de la part alta, l'Inter d'Escaldes va imposar-se a l'UE Santa Coloma, per 1 a 0. Domi Berlanga al minut 4 va fer l'únic gol del partit que permet els d'Otger Canals situar-se segons a 6 punts de l'Atlètic i allunya els colomencs de la lluita amb 29 punts.

A la part baixa triomf important del cuer, el Sant Julià, davant l'Ordino, per 3 a 2. El partit va ser molt obert i tot va decidir-se en la segona meitat, on els lauredians van acabar imposant-se tot i jugar amb un home menys des del minut 66. El triomf els situa amb 11 punts a només un del Penya Encarnada.

Precisament, els d'Alejandro Esteve van perdre davant l'Engordany, amb un gol de Luis Blanco al minut 12. La victòria deixa encarrilada la salvació per als de Jesús Barón i complica les coses al Penya.