L'Atlètic d'Escaldes, més líder després de guanyar el FC Santa Coloma (1-0)

L'Atlètic d'Escaldes es manté al capdavant de la classificació després de guanyar el FC Santa Coloma, per 1 a 0. Els escaldencs van dominar i Víctor Pérez va fallar un penal al minut 12. Tot i això, el premi va arribar al minut 50 a la sortida d'un córner quan Javi Morales va fer de cap l'únic gol del partit. Els de Fede Bessone treuen vuit punts als colomencs

La sorpresa va saltar al duel entre l'UE Santa Coloma i el Sant Julià, amb un empat a 1. Al primer minut, Joao Carvalho va culminar un contracop per fer el gol colomenc. Els de Boris Antón van perdonar amb nombroses ocasions abans del descans. A la represa, una jugada fortuïta va acabar amb l'expulsió del porter Jacobo i en la jugada posterior la UE Santa Coloma va cometre un penal que va transformar Jesús Meneses. Al final, 1 a 1, i els lauredians sumen un important per sortir del fanalet vermell amb 13 punts.

A la part baixa, Ordino i Penya Encarnada van signar les taules amb un empat a 1 que no serveix a cap dels dos. Izán Maldonado va avançar els ordinencs amb una jugada individual en la primera meitat. La jugada determinant va arribar en la darrera acció de la primera meitat amb l'expulsió de Luismi Ibáñez. A la represa, Fabio Cruz va fer l'empat amb un xut sec que permet sumar 17 punts al Penya i 15 a l'Ordino.

Després de l'informatiu vespre podran veure els gols i les millors jugades al 'Tot lliga'.