L'Atlètic d'Escaldes més líder gràcies als empats de l'Inter i FC Santa Coloma

L'Atlètic d'Escaldes va aprofitar els empats dels perseguidors per incrementar la diferència al capdavant de la classificació. Els de Fede Bessone continuen líders amb tres punts més que el FC Santa Coloma.

Després d'encaixar la primera derrota del curs, l'Atlètic d'Escaldes va fer via per guanyar el Sant Julià. Els escaldencs van golejar per 6 a 1 els lauredians, tot i que al descans el marcador era un ajustat 2 a 1. A la segona meitat, els doblets de Guillaume López i Carles Sagués van sentenciar al cuer. Els de Fede Bessone sumen 38 punts, tres més que el FC Santa Coloma.

Precisament, els de Dmitry Cheryshev van empatar a 0 en el derbi colomenc. El partit va tenir moltes alternances, però sense ocasions clares. Al tram final de la segona meitat, tots dos equips van donar per bo l'empat i no van arriscar.

Qui també va punxar és l'Inter d'Escaldes contra el Penya Encarnada amb un empat a 2. El primer a obrir la llauna va ser Rodrigo Piloto del Penya, confirmant-se com un dels jugadors més en forma de la lliga. Àngel de la Torre va fer la igualada al minut 63 de penal. L'emoció va continuar i al 74, Domi Berlanga va avançar els escaldencs. Tot i això, a tres del final Fabio Cruz va posar el 2 a 2 final en una acció polèmica. L'Inter suma 32 punts i el Penya 12.

Finalment, l'Engordany va superar l'Ordino, per 1 a 2. Marc Pujol va fer el primer dels de Jesús Barón de penal al 59. Al 82, David Corominas va posar la rèplica també des dels 11 metres. Així i tot, Diego Najera de cap va donar els tres punts als escaldencs.

Informa: Joel Romero