L'Atlètic d'Escaldes, primer finalista de la Supercopa de futbol sala

El Tortell Atlètic d'Escaldes és el primer fina

El Tortell Atlètic d'Escaldes és el primer finalista de la Supercopa de futbol sala. L'equip escaldenc es va imposar amb claredat al Penya Encarnada. Aquesta nit es juga la segona semifinal.

L'Atlètic d'Escaldes va complir els pronòstics i va golejar el Penya Encarnada en la primera semifinal per 5 a 0.

Marçal va ser l'autor dels dos primers gols quan s'havien jugat 15 minuts de partit. Abans del descans, David Férriz va anotar el 3 a 0. A la repressa, Andre França va ampliar el marcador i el darrer gol se'l va fer en pròpia porta el Penya Encarnada.

Aquest dijous el Sideco Futbol Club Encamp i el Construmosa DDS Madriu juguen la segona semifinal als Serradells. La final es disputarà diumenge.

Imatrge cedida: Federació Andorrana de Futbol