L'Atlètic d'Escaldes reafirma el lideratge i supera el Madriu per 6 gols a 0

Duel de candidats al títol ahir a la lliga Viatges Pantour

Duel de candidats al títol ahir a la lliga Viatges Pantours de futbol sala. L'Atlètic d'Escaldes reafirma la primera posició després de vèncer el Madriu per 6 gols a 0.

Als primers minuts, la igualtat va ser màxima, però Marçal, per partida doble, obria el marcador per als de Cabinho. Al descans, el partit s'havia pràcticament decidit amb dos gols més de Jorge Dias i Marc Eduard. A la represa, novament Dias i David Ferriz posaven el definitiu 6 a 0.

L'Atlètic se situa líder en solitari en espera del que faci el Penya Encarnada aquest vespre contra l'Atlètic Amèrica.