L'Atlètic d'Escaldes supera l'UE Santa Coloma (1-3) i se situa segon de la classificació

La lliga nacional va tornar amb un únic partit entre l'Unió Esportiva Santa Coloma i l'Atlètic d'Escaldes, després de l'ajornament de la resta de partits per brots de coronavirus. Els escaldencs van guanyar 1 a 3 i ja són colíders.

Duel vistós i trepidant entre UE Santa Coloma i Atlètic d'Escaldes. Jorge Bolívar va obrir el marcador al minut 8 en aprofitar una passada a l'espai.

Els escaldencs van resoldre per la via ràpida i quatre minuts més tard, Iván Garrido feia el segon amb una picadeta per sobre de Víctor Silverio. Al descans, 0 a 2.

En la primera acció de la represa, Faysal aprofitava la passivitat escaldenca i retallava diferències.

Les opcions colomenques es complicaven amb l'expulsió per vermella directa de Sebas Bertran al 51. En la mateixa acció, Àlex Ruiz evitava l'empat.

Al 62, Bolívar sorprenia Silverio amb un xut al primer pal per fer el definitiu 1 a 3. El triomf permet a l'Atlètic pujar fins a la segona posició amb 20 punts.