Augmenten els casos de la Covid-19 

Es registra un augment dels contagis respecte a la setmana p

Es registra un augment dels contagis respecte a la setmana passada, sumant un total de 279 casos actius al Principat amb tres persones ingressades a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. No s'ha registrat cap defunció. 

En la darrera setmana s'han registrat 279 casos actius, un lleuger repunt respecte a l'anterior setmana sumant 68 nous contagis. Des dels inicis de la pandèmia, ja són 46.994 curats i 156 defuncions. A més, s'hi troben tres persones ingressades a planta a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, una d'elles a l’UCI però sense ventilació. 

El Govern ha decidit prorrogar una setmana més les recomanacions sanitàries. Cal destacar que a l'hospital, el SAAS ha anunciat mesures de restricció en les visites per l'increment de la incidència intrahospitalària de pacients amb Covid. Només es podrà fer una visita al dia, amb dues franges horàries: De dotze a tres de la tarda i de sis a nou de la nit. L'ús de la mascareta és obligatori i es recomana que l'acompanyant del malalt sigui sempre el mateix. A més es prohibeixen les visites de persones infectades amb la Covid-19.

Informa: Redacció

Comparteix:

Andorra i la UE parteixen de posicions allunyades en el mercat de les telecomunicacions Autocars Nadal també pateix la manca de conductors