Augmenta un 25% els usuaris del Bus Exprés gràcies a la gratuïtat, tot i que demanen millores

www.andorradifusio.ad

Augmenten un 25% la utilització del Bus Exprés gràcies a la gratuïtat, tot i que els usuaris demanem més freqüències i allargar el servei fins a Encamp i la Massana.

La línia de bus entre Sant julià de Lòria i Escaldes-Engordany ha incrementat un 25% els usuaris des de l'entrada en vigor de l'abonament gratuït. A més un 76% reconeixen que utilitzen mes el transport públic. Així es desprèn de l'enquesta realitzada per la concessionària del servei. Entre les propostes de millores es demana augmentar les freqüències i allargar els horaris. Els usuaris també proposen incrementar el servei de bus nocturn.

El gerent d'autocars Nadal, Bartumeu Gabriel explica que es pot valorar la possibilitat d'instaurar els busos nocturns per cobrir diferents franges horaris d'alguns treballadors. "En cap moment, es va plantejar per als treballadors que surten de treballar dels diferents llocs d'oci, restauració, hoteleria o altres. Aquí si que necessitem més dades per poder valorar conjuntament amb Govern per veure quin tipus de freqüències, quins busos posem"

L'enquesta posa de manifest que és majoritari el nombre d'usuaris que demanen allargar el recorregut del Bus Exprés fins a Encamp i la Massana. Tot plegat, unes propostes que des de la concessionària estan estudiant.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Autocars Nadal també pateix la manca de conductors El Govern obre la convocatòria per als ajuts a la calefacció