ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Aula de Teatre i Dansa d'Andorra la Vella reprèn amb il·lusió el festival de final de curs

www.andorradifusio.ad

La millora de la situació sanitària ha permès ampliar l'agenda cultural i una mostra n'és la represa dels festivals de final de curs. Així és com una trentena d'alumnes de l'Aula de Teatre i Dansa d'Andorra la Vella han pogut mostrar a les famílies tota la feina feta durant els darrers mesos a través de l'espectacle "A través de la finestra".

Després que l'any passat la pandèmia impedís en bona mesura celebrar festivals de final de curs, una trentena d'alumnes de l'Aula de Teatre i Dansa d'Andorra la Vella han pogut tancar la temporada tornant a pujar a dalt de l'escenari.

La responsable de l'Aula, Raquel López, ha remarcat que per a les nenes ha estat "súper important", ja que "l'any passat ens van robar aquest moment tan especial". Però també ha estat il·lusionant per a les famílies, ha assenyalat.

En total s'han exhibit 23 coreografies, tot intercalant els grups d'edat i els estils de dansa. Després d'una intensa preparació a causa de la complexitat del moment, l'espectacle "A través de la finestra" ha pogut lluir amb un alt component emotiu i reflexiu.

Segons ha explicat la professora Raquel Diniz l'actuació "plasma com hem viscut el confinament amb una sèrie de textos per fer reflexionar i perquè ens ajudi i ens faci créixer".

L'auditori s'ha omplert de gom a gom, tot respectant les mesures sanitàries. Majoritàriament hi han assistit les famílies amb molt d'entusiasme.

Esteve Vila és familiar d'una de les alumnes i ha assegurat que ha acudit amb "molta il·lusió" per poder tornar a compartir aquests moments. Afegeix que "a la nene li feia també molta il·lusió que poguéssim venir a veure-la".

Una altra de les familiars, Maria Ortega, comenta que seguir amb les nenes els nervis i l'emoció dels darres dies ha estat molt satisfactori. En aquesta línia, Mertixell Agudo ha remarcat que "després de tot, veure'ls emocionats sempre fa goig".

Després del descans i la desconnexió de l'estiu, les responsables de l'Aula esperen reprendre amb força les classes a partir de l'inici del curs escolar.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Andreij Stefan Cristancho

Comparteix:

35.173.234.169