ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Autors andorrans presenten els seus treballs a la 39a Setmana del Llibre en Català

www.andorradifusio.ad

Dia intens per als autors andorrans que aquest diumenge presenten les seves obres a la 39a Setmana del Llibre en Català. 

Aquesta cita literària, que enguany té lloc al Moll de la Fusta de Barcelona, és fonamental per a les editorials del Principat, ja que és la millor manera de donar a conèixer la producció de tot l'any.

De fet, juntament amb la Fira d'Organyà, són els dos esdeveniments més importants, perquè representen un impacte i una repercussió per a totes aquelles persones de fora que normalment no poden trobar les publicacions andorranes a les seves llibreries de referència.

L'autor de "Carlemany i Andorra. Història de la Carta Pobla, el document que va originar una llegenda", Oliver Vergés, s'ha mostrat molt satisfet de la rebuda que ha tingut el llibre a les dues fires i espera "poder acabar de vendre aquesta primera edició". 

Per la seva part, l'autor de "Gran és la nit", Domènec Ferran, ha assegurat que està vivint l'experiència amb "molta alegria". "Un quan escriu el que vol és compartir amb els lectors i que hi hagi un retorn". 

Per a Greg Coonen, autor de "La pifia" era la primera vegada en aquesta fira i ha valorat positivament el canvi d'ubicació. 

Informa: Redacció

Comparteix: