Balanç positiu del primer any de vida del projecte 'DotzexDotze' d'Andtropia amb 5.100€ recaptats

www.andorradifusio.ad

Més de 5.000 euros i gairebé la mateixa quantitat de beneficiaris és el balanç del primer any de vida del projecte dotzexdotze d'Andtropia, en el qual mes a mes una ONG presenta un projecte. Tot gràcies a uns 500 col·laboradors. També s'han marcat l'objectiu de superar aquesta xifra.

A l'Obert per Vacances la seva presidenta ha avançat els projectes d'agost, amb la Creu Roja i l'activitat Cars for Smiles al circuit del Pas de la Casa, que beneficiarà infants i joves en situació vulnerable, i setembre, amb una iniciativa per a Gossos.

L'objectiu principal de dotzexdotze és donar visibilitat a les iniciatives de les associacions i ONG que operen des d'Andorra. Així ho ha detallat la seva presidenta Marta Alberch a Ràdio Nacional. "No ens hem marcat només educació, només infància, etc. Al final era donar visibilitat a les ONG que treballin a Andorra o fora del país. Aquest ha estat una mica l'equilibri que intento aconseguir".

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix:

El Govern es queixa a Air Nostrum que un de cada cinc vols s'hagi cancel·lat Les càmeres de Banders graven el primer vídeo d'un os a Andorra