Tot el bo s'acaba (99-95)

Després de set victòries consecutives el MoraB

Després de set victòries consecutives el MoraBancAndorra ha frenat en sec la seva dinàmica guanyadora sumant la desena derrota de la temporada (14-10) a la pista de l'Herbalife Gran Canària rebent un 16-4 de parcial durant l'últim quart. Eulis Báez (22 punts i 21 de valoració), clau en la victòria local. Landing Sanè el millor dels andorrans amb 17 punts (3/4 en triples).

Dos mesos i onze dies després el MoraBanc Andorra s'ha retrobat amb la derrota. Després dels triomfs contra Barça, Fuenlabrada, Madrid, Joventut, Tenerife, Betis i UCAM Múrcia, el conjunt del Principat buscava el més difícil encara: una vuitena victòria consecutiva que l'Herbalife Gran Canària ha impedit en els instants finals

Petits detalls han decantat la balança a favor del conjunt canari. Amb un inici molt igualat, l'equip insular ha començat el partit dominant i agafant les primeres mínimes avantatges en el marcador (8-5) gràcies a l'encert de Luke Fischer i al treball dels locals en el rebot ofensiu. El MoraBanc Andorra, sòlid en defensa, ha començat a veure cistella des de l'exterior amb quatre triples en el primer quart que han deixat un 18-22 a pocs segon per al final. Segons que DJ Seeley no ha desaprofitat anotant des del mig de la pista davant la mirada de Jaka Blazic (21-22). En el segon quart l'Herbalife Gran Canaria ha fet un pas endavant arribant a tenir una màxima de quatre punts (39-35) però l'equip tricolor, movent molt bé la pilota, ha seguit trobant tirs lliurats (9/15 triples al descans). Un parcial final de 4-13 ha deixat un il·lusionant 43-48

En la segona meitat el conjunt illenc ha sortit decidit a controlar el ritme. Millorant les seves prestacions defensives i ofensives els homes de Luis Casimiro han dificultat el joc d'un MoraBanc Andorra que, això sí, en cap moment ha perdut de vista el partit. El tercer quart, amb constants alternatives en el marcador, ha acabat amb un ajustat 69-66 per als locals fins que en l'últim quart ha aparegut la figura d'Eulis Báez. El dominicà, MVP del partit amb 22 punts (rècord anotador en la Lliga Endesa) i un 21 de valoració, ha estat la peça que ha fet reaccionar l'Herbalife Gran Canària en el moment més calent del partit amb triples impossibles i tres 2+1 consecutius. El MoraBanc Andorra, guanyant 75-76, ha vist com el conjunt canari li donava la volta al marcador (91-80) amb un 16-4 de parcial. Malgrat els onze punts de desavantatge l'equip de Joan Peñarroya no ha donat el partit per perdut i un parcial final de 8-15 ha deixat els andorrans molt a prop de la vuitena victòria consecutiva (99-95). A deu jornades per al final el MoraBanc segueix en zona de playoff.

El proper partit del MoraBanc Andorra serà el dissabte 31 de març a les 21h contra el Tecnyconta Saragossa en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Imatge: Morabanc Andorra