Bomosa i Laika ja gestionen la gossera i la gatera amb l'objectiu de conscienciar i aconseguir el màxim d'adopcions

www.andorradifusio.ad

Des d'aquest dijous Bomosa i Laika gestionen la gossera i gatera. Una concessió que el Govern atribueix a les dues associacions després de la feina feta en els darrers anys.

Una nova etapa que comença amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania perquè no s'abandonin els animals i puguin ser adoptats. El president de Laika, Josep Mas, ha dit que faran "tot el que calgui perquè la salut, el benestar i la vida d'aquests animals sigui formidable".

Guillermo Cervera, president de Go-Ssos (Bomosa), exposa que l'objectiu és "intentar millorar la situació per acabar aconseguint que la gossera no tingui gossos, aquest seria l'èxit total".

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, atribueix aquesta concessió a les dues associacions després de molts anys de feina en la qual han treballat amb molta proximitat, tant a la gossera i la gatera com als refugis per a animals.

La gatera ara mateix acull 14 gats, a més d'uns 80 en un refugi de Santa Coloma; la gossera acull 20 gossos, sense comptar els animals que esperen adopció a les cases d'acollida.

Com han esmentat aquest dijous l'objectiu de totes dues associacions des del primer moment serà conscienciar i educar la societat per disminuir al màxim el nombre d'animals sense llar. És per això que ja han començat a pensar en properes accions que puguin ajudar perquè augmenti el nombre de voluntaris a la gossera i la gatera i també el d'adopcions.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

Comparteix:

La primera enquesta sociosanitària a la gent gran detecta una vintena de persones més grans de 80 anys que viuen soles i preocupen per la seva fragilitat L'aigua, la cultura i el comerç, eixos del projecte per reactivar la part alta d'Escaldes-Engordany