Bomosa segueix treballant en el CRAMEA i estima la inversió en 16 milions d'euros

www.andorradifusio.ad

El CRAMEA segueix en marxa i Bomosa està ultimant la redacció del projecte per tirar-lo endavant. La desestimació del Tribunal Constitucional del recurs de súplica de SAETDE permet seguir avançant l'empresa adjudicatària que calcula en uns 16 milions d'euros la inversió. Tot i ser prudents en els terminis es treballa per tenir-ho llest entre el 2023-2024.

Els processos judicials i burocràtics han endarrerit l'inici del projecte del centre residencial en altura medicoesportiu, conegut com a CRAMEA.

Actualment, s'està ultimant la redacció. Ara fa una setmana, el Tribunal Constitucional va desestimar el recurs de súplica formulat per SAETDE i, per tant, el projecte té via lliure per seguir, assegura el CEO de Bomosa, Manel Garcia.

La inversió estimada del projecte va de 16 a 17 milions d'euros. Pel que fa als terminis volen ser prudents, tot i que hi ha una data a l'horitzó, assenyala Garcia.

Des de Bomosa remarquen que el projecte és d'interès nacional i convertirà el centre en una referència única a Europa per a esportistes professionals i aficionats.

Informa: Joel Romero
Imatges: Fernando Montero-Arxiu

Comparteix:

Estrenes: clàssics com "Batman"  i "Tiburón" es projectaran a les sales a l'espera de les novetats pendents L'EFA proposa al Govern trobar un expert perquè avaluï l'abast de la crisi i l'assessori