Bones sensacions comercials durant Setmana Santa

www.andorradifusio.ad

La Setmana Santa és un bon moment per al comerç. Turistes sobretot dels països veïns escullen Andorra per passar aquestes dates, i aprofiten també per fer compres, en destaquen la roba i els productes tecnològics. 

Els festius de Setmana Santa porten molts turistes a Andorra. Són dates positives per als comerços que fa dies que reben un gruix important de compradors. Sobretot s’ha notat un augment els tres primers dies d’aquesta festivitat, i les xifres superen les del 2022. "Estem una mica per sobre que l'any anterior", assegura el gerent de vendes, Josep Aniorte.

Falten encara un parell de dies i unes setmanes perquè la temporada s'acabi, amb tot el balanç és molt bo. El gruix de turistes són procedents dels països veïns, i sobretot compren productes relacionats amb la tecnologia o perfumeria i també begudes alcohòliques i tabac

Tot i que la principal motivació dels turistes sol ser el senderisme, o relaxar-se, és cert que molts aprofiten per fer compres, buscant també trobar preus més baixos que als països veïns.

Però per a la majoria el fet de poder viatjar i l'escapada a Andorra en si són la prioritat a l'hora de gastar-se els diners.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias 

Comparteix:

Majoral creu que Desperta Laurèdia surt reforçada després de les eleccions generals Les caramelles recorren les places d'Ordino