ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El British College ja ha formalitzat una vintena d'inscripcions abans d'obrir portes a l'alberg de la Comella

www.andorradifusio.ad

El British College ja és formalment l'ocupant de l'alberg de la Comella. Aquest dimarts al matí la institució i el comú han signat el contracte de concessió de les instal·lacions. El nou centre ja ha formalitzat una vintena d'inscripcions per al curs que ve.

El comú d'Andorra la Vella i el British College Overseas han signat el contracte per a la concessió per un període inicial de 15 anys de l'alberg de la Comella. La institució educativa pagarà 40.000 euros anual per l'ús de les instal·lacions, a més d'un pagament anual en funció dels beneficis. El British College ja ha formalitzat la inscripció de vint alumnes per al curs vinent. El director general del British College Andorra, Rafel Valverde, explica que van veure clar "que era un projecte que feia falta" al país.

El nou centre educatiu arrencarà amb infantil i primària el curs i s'anirà ampliant amb els anys. La capacitat total és de 150 alumnes. Howard Thomas és el director acadèmic del British College Andorra i defensa una "educació on el nen és el motor de la classe". Indica que el model se centra en que "cada nen és diferent i té necessitats diferents". Per això "se'ls ha d'educar de forma personal i atendre les necessitats de cadascú", afegeix

Les classes es faran en anglès i també n'hi haurà en català, francès i castellà. Les titulacions del centre estaran reconegudes en l'àmbit internacional. Entre les famílies interessades a portar-hi els fills hi ha per ara andorrans i britànics.

Informa Ana Alamán
Imatge Sergi Linares

Comparteix:

18.232.38.214