ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El bus turístic incorpora l'espai Columba i visites a dos productors agrícoles als itineraris

www.andorradifusio.ad

Andorra Turisme espera que el bus turístic, que comença dissabte, arribi als 3.000 passatgers. Es descarta fer edicions nocturnes, de les quals es va fer una prova pilot, i s'incorpora l'espai Columba als trajectes.

Entre aquest dissabte i el 31 d'octubre tornarà a funcionar el bus turístic. En l'edició anterior hi va haver 2.549 passatgers i Andorra Turisme desitja arribar enguany als 3.000, aproximadament.

No hi haurà bus turístic nocturn, tot i que al setembre es va fer una prova pilot per veure si tenia prou acceptació.

També s'ha incorporat l'espai Columba a les rutes i les visites a dos productors agrícoles: una explotació de Sant Julià i un taller de transformació del cacau en xocolata a la Massana. "És l'element més destacat d'aquest any", assegura el director de producte i nous projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres. Afirma que la modificació respon a la voluntat d'anar oferint novetats "a la pròpia operativa del bus turístic" per fer-lo més atractiu i "afavorir que els hotelers, agències i oficines de turisme tinguin novetats a explicar".

La gran majoria dels passatgers, més d'un 60%, venen d'Espanya, sobretot de Catalunya. També hi ha un 8% de francesos, xifra que ha crescut darrerament, i un 2,9% d'andorrans, que volen conèixer millor el país. Un de cada quatre usuaris és d'altres nacionalitats.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Rubén Calvo

Comparteix:

18.215.62.41