ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un de cada quatre projectes del Taller d'emprenedors es materialitza en negocis reals

www.andorradifusio.ad

Un 26% dels projectes que han sortit del taller d'emprenedors han acabat convertint-se en negocis reals. Aquest és el balanç de les 19 edicions d'aquesta iniciativa que vol fomentar la creació d'empreses.

La sala d'actes de la Universitat d'Andorra ha acollit l'acte de cloenda de la darrera edició del taller d'emprenedors, una iniciativa del Govern amb l'objectiu de crear noves oportunitats de negoci i ocupació. Enguany hi havia quinze inscrits. Segons s'ha assegurat, el projecte ha tingut des que va començar fa vint anys més de 350 alumnes que han esdevingut emprenedors i 95 han muntat negocis reals.

Jordi Gallardo, ministre d'Economia i Presidència ha remarcat que "totes les promocions que s'han fet han estat de molta qualitat, amb projectes molt seriosos. Són gent que té molt bones idees i sovint el que necessiten és un assessorament, un impuls, un recolzament i sentir-se que hi ha al darrere algú amb experiència en aquells aspectes o àmbits en els quals l'emprenedor no té la formació necessària ni l'experiència".

Enguany s'ha donat un guardó a un projecte que pretén comercialitzar art.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix:

3.227.3.146