ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Caldea preveu atreure un 4% més de visitant durant la temporada d'hivern

www.andorradifusio.ad

Caldea preveu tancar la temporada d'hivern amb un 4% més de visitants i superar els 160.000 usuaris. De moment les xifres de desembre ja compleixen aquest objectiu i les de gener són semblants a les de la campanya passada.

Els dos primers mesos de la temporada hivernal Caldea supera els 80.000 visitants, uns números que si segueixen aquesta progressió permetran millorar les xifres de l'hivern 2017-2018. El centre preveu un augment d'uns sis mil visitants, tenint en compte que la campanya s'allargarà fins al 22 d'abril.

Les previsions per a l'estiu són més conservadores. Quant a la procedència dels clients, la majoria són catalans, especialment de Barcelona. El termolúdic vol augmentar el públic francès, que representa un 11% dels usuaris. Una de les apostes de Caldea per a aquest any és la construcció d'una piscina panoràmica exterior, amb vistes al riu Valira.

Inúu, l'espai exclusiu per a adults, preveu seguir creixent. L'any passat va rebre prop de 72.000 visitants, un 19% més que el 2017. També va créixer Likids, la zona dedicada als infants, que va acollir uns 11.000 usuaris.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares
Locució: Joel Romero

Comparteix: