Canillo i Encamp s'enfronten per la concessió de SAETDE

www.andorradifusio.ad

El comú de Canillo ha aprovat aquest migdia de dijous en sessió de consell la interposició d'un recurs administratiu contra l'adjudicació per part d'Encamp de la nova concessió del domini esquiable de la parròquia a la SAETDE. Encamp, mentrestant, insisteix que la nova concessió no tindrà afectació en els terrenys comunals de Canillo.

Des de Canillo es consideraria que hi ha tres terrenys que haurien d'estar fora de la concessió: la zona del Maià, vora del riu de Massat i la zona del pla de les Pedres. No poden establir quina superfície seria l'afectada perquè desconeixen els límits exactes de la concessió. "Ens agradaria poder entaular unes converses de negociació per tal que es puguin excloure aquests terrenys i no caldria esgotar els terminis si fos el cas", ha explicat el cònsol menor Marc Casal. Des de la minoria donen suport al recurs perquè "és una manera de defensar els interessos dels ciutadans de Canillo", detallava la consellera de la minoria, Dolors Cabot.

Al seu torn, Encamp recorda que el mes passat ja va confirmar al comú de Canillo que la nova concessió no tindrà afectació en els terrenys comunals de la seva titularitat. Sobre el recurs anunciat per Canillo, els cònsols encampadans mantenen que ja van explicar als seus homòlegs canillencs el contingut de la nova concessió, responent a les seves preguntes. Una trobada on, asseguren, també van garantir que no es desenvoluparia cap activitat sense l’autorització expressa dels dos comuns

Encamp té dos mesos, amb possibilitat de pròrroga, per respondre a la demanda d'excloure els terrenys. Si no hi ha resposta, el següent pas seria anar a la Batllia.

Informa: Sergi Cano

Comparteix:

L'IPC avançat baixa sis dècimes a l'octubre Detingut un estafador buscat per la Interpol