ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Canillo inaugura l'espai Com a casa per combatre la soledat de la gent gran

www.andorradifusio.ad

Evitar la soledat de la gent gran és l'objectiu de "Com a casa" el projecte que el comú de Canillo ha inaugurat a l'edifici Perecaus. El servei ja funciona des de fa mesos i hi han passat 91 persones.

El comú ha volgut fer la inauguració aquest dimarts, Dia internacional de la gent gran, també per reconèixer la tasca que aquestes persones han fet durant tota la seva vida.

Com a casa serà un espai de lleure i socialització. La consellera de Benestar social de Canillo, Rosa Maria Mandicó, explica que "és un pas previ a un centre de dia o a una residència". "Una prolongació del domicili en lloc d'estar sol".

L'espai d'uns 300 metres quadrats està pensat perquè les persones que hi romanguin se sentin com a la seva llar. D'aquesta manera és molt més atractiu sortir de casa i crear hàbits de vida saludables. De fet van ser les mateixes persones grans de la parròquia les que van decidir el nom de "Com a casa".

Aquest dimarts ha tingut lloc la inauguració oficial tot i que fa mesos que funciona. Ja hi han passat 91 persones d'una població major de 65 anys de 646 persones.

Informa: Sílvia Metsre
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

34.232.62.209