ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Canillo inicia les visites als veïnats de la parròquia per conèixer les seves necessitats

www.andorradifusio.ad

Canillo ha començat les visites als veïnats de la parròquia. L'objectiu del comú és conèixer les inquietuds dels residents i escoltar les seves propostes.

Aquest dimarts s'ha fet la visita per part del cònsol major, Francesc Camp, i la resta de l'equip comunal de Canillo als pobles de Forn, Prats i Meritxell. Una desena d'habitants del poble de Prats s'hi han atansat per conèixer les millores que s'han dut a terme al llarg del 2020 i, a més, donar noves propostes per enguany.

Entre les demandes més destacades hi ha la construcció d'un parc infantil i la voravia des del poble de Canillo fins al poble de Prats. Els ciutadans s'han mostrat molt satisfets de l'apropament del comú a les necessitats de la població per aconseguir que tothom estigui a gust. 

El cònsol major, Francesc Camp, ha escoltat amb atenció les inquietuds dels canillencs per intentar millorar la situació de la parròquia. L'any passat es van rebre 136 demandes, el 46% de les quals s'ha efectuat amb èxit. 

 

Segons Camp, enguany el que s'ha fet és "signar el pressupost 2021 de 350.000 euros per donar cabuda a les accions necessàries a cada veïnat". El cònsol major ha ressaltat que "estant present al lloc pots veure in situ el problema que hi ha". 

Aquesta és una acció que l'equip comunal du a terme cada any. Aquest dimecres és previst que es visiti el Tarter, Incles, Soldeu i Envalira. Les visites comunals acabaran el 4 d'agost.

Informa: Anna Mata
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: