El canvi de circulació a Escaldes-Engordany genera les primeres cues

www.andorradifusio.ad

El canvi de circulació a Escaldes-Engordany per la construcció del nou aparcament de l'església ha generat aquest dilluns a la tarda les primeres cues. Les obres s'allargaran un any i mig. 

Els dos canvis de sentit de la part d'Escaldes-Engordany han provocat ja les primeres cues des que s'ha fet efectiu al migdia. Les retencions en direcció sud han arribat en alguns moments de la tarda fins a la deixalleria i han estat denses al carrer Copríncep De Gaulle.

En direcció nord el trànsit també ha estat dens al carrer de Pernal. S'ha de tenir en compte que la nova circulació de moment no està ben establerta, però es preveu que ho sigui les pròximes setmanes. També s'haurà de veure com respon la circulació els caps de setmana que és quan més afluència de gent hi ha al centre d'Escaldes. Es preveu que les obres durin entre un any i mig i dos anys.

Informa: Neus Vila
Imatges: David Moreno

Comparteix:

Les persones encarregades de fer cures pal·liatives han de tenir acompanyament emocional Les subvencions culturals endureixen els requisits i obren totes les categories a empreses