La cara amagada del debut del FC Andorra a segona

La victòria d'ahir del Futbol Club Andorra en l'estrena a casa va deixar imatges força curioses. Repassem els detalls amagats del triomf tricolor davant el Granada.

4 de setembre del 2022. "Un dia històric, inoblidable", afirma l'entrenador del FC Andorra, Eder Sarabia

Una data per al record i la història. Andorra viu per primera vegada un partit de segona divisióL'eufòria contrasta amb la tranquil·litat d'Eder Sarabia abans d'arribar a l'Estadi Nacional. Minuts després, el tècnic no para quiet.

El renovat Nacional fa patxoca i als cinc minuts de partit arriba la primera alegria amb el gol d'Iván Gil. L'alegria era evident i ningú perd l'oportunitat d'immortalitzar el moment. I fins i tot de presumir amb la família.

La polèmica està servida quan el Granada empata. L'entrada del VAR fa que l'alegria d'uns minuts després sigui l'alegria dels altres

Al final victòria, però més enllà del resultat ahir el missatge era clar. En 80 anys d'història, l'Andorra s'estrena a segona per la porta gran.

Imatges: Ricard Tenza-David Moreno