Cara i creu per al CV Encamp i el Valls d'Andorra

L'Andorra Hoquei Club va encaixar dissabte la sisena derrota en set partits, a la pista del Reus Ploms, per 9 gols a 4, i és penúltim a la classificació del grup B de Primera Catalana. En voleibol, cara i creu per al Club Vòlei Encamp i el Valls d'Andorra, que aquest cap de setmana jugaven davant l'afició.

El Club Vòlei Encamp va trencar la bona ratxa que mantenia al Complex Esportiu contra un Sóller que sempre va portar la batuta. Els balears es van posar el partit de cara des del primer set, que van guanyar per 18 a 25. En el segon parcial es va repetir el mateix marcador. Els encampadans van intentar reaccionar, però van cedir també en el tercer set, per 19 a 25. Després de les primeres cinc jornades ocupen el novè lloc del grup B de Primera, amb dues victòries i tres derrotes.

En un escenari molt diferent es troba el Valls d'Andorra, que va superar sense problemes el Terrassa Teknopoint al Prat Gran d'Escaldes per 3 sets a 0. Les d'Isabel Ribault van dominar amb molta claredat el primer i segon parcials, per 25 a 10 i 25 a 5. En el tercer les visitants van crear més problemes, però el set va tornar a caure del costat tricolor per 25 a 16. El resultat situa el Valls d'Andorra en el segon lloc del grup C de Tercera Catalana, amb quatre victòries i dues derrotes en sis jornades.

Imatges: Kevin Ribeiro i J.L.