El carrer Sant Esteve d'Andorra la Vella canvia de sentit per facilitar l'accés a Prada Ramon

El sentit de circulació del carrer Sant Esteve d'

El sentit de circulació del carrer Sant Esteve d'Andorra la Vella canviarà a partir d'aquest dimarts amb l’objectiu de facilitar als veïns i usuaris de Prada Ramon la incorporació al barri i millorar la circulació d’una àrea molt transitada, tal com han informat des del comú. 

Els vehicles hi accediran des del carrer Bonaventura Armengol pel carrer de La Sardana i desembocaran al carrer Joan Maragall, a l’encreuament que es troba davant de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS). Fins ara, l’entrada es feia a l’inrevés, és a dir, des de la CASS en direcció al carrer de La Sardana.

Aquest canvi, afegeixen des de la corporació, se suma a altres que s’han fet darrerament a la zona per facilitar la fluïdesa del trànsit. D’una banda, el carrer Bonaventura Armengol s’acaba d’enquitranar i ha passat de tres a dos carrils de circulació. Tambe´ s’ha eixamplat la voravia i s’ha desplaçat la parada d’autobusos cap al davant de l’aparcament del Parc Central.

Alhora, davant les oficines de la CASS s’ha posat en funcionament una prova pilot d’un punt elevat d’estacionament per a persones amb discapacitat, al mateix nivell que la voravia, per facilitar la mobilitat dels usuaris amb cadires de rodes. Aquesta àrea d’aparcament, que està limitada a un màxim de 30 minuts, respon a una demanda feta per l’Associació de persones amb diversitat funcional, Amida.

Informa: Agència ANA
Imatges: comú d'Andorra la Vella

Comparteix:

Les prestacions per desocupació baixen a la meitat el 2017 Col·laboració entre Andorra i França per impulsar les energies renovables