ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Casa de la Muntanya d'Ordino preveu obrir les portes al febrer

Els cònsols d’Ordino han visitat aquest dijous la fu

Els cònsols d’Ordino han visitat aquest dijous la futura Casa de la Muntanya amb els arquitectes i l’equip tècnic que es fa càrrec de la construcció del nou equipament.

Ubicat a casa Ferino, es tracta d’una casa singular de tres plantes situada al carrer Major, que acollirà l’oficina de turisme i l’oficina de medi ambient per treballar de manera transversal, tal com informen des del comú. Al primer pis, hi haurà una zona de descoberta i experiència per al visitant, on es faran projeccions, es facilitaran ulleres 3D per a la visió virtual i pantalles interactives. A peu de carrer, hi haurà una sala polivalent per a presentacions d’esdeveniments relacionats amb la muntanya, ja sigui des del vessant esportiu, agrícola o de productes específics. L’oficina de turisme amb 111 metres quadrats s’ubicarà a la primera planta, prèvia a la zona de descoberta, i al cap de casa s’ubicarà una àrea de treball compartida. El Centre d'estudis de la neu i de la muntanya (Cenma) i Actua són dues entitats col·laboradores que aportaran contingut al projecte.

El conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Pons, i el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta, que han pres part també a la visita, han explicat el projecte del centre turístic i d’informació de la parròquia, que està previst que obri portes a finals de febrer. 

Informa: Agència ANA
Foto: Comú d'Ordino

Comparteix: