ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Casa de la Muntanya vol explicar i experimentar la muntanya d'una manera innovadora

www.andorradifusio.ad

Aquest divendres s'ha presentat la Casa de la Muntanya d'Ordino, un projecte que vol aprofitar l'atractiu del medi ambient natural per desenvolupar nous projectes. Segons asseguren els seus responsables ja hi ha iniciatives, per exemple esportives, interessades a invertir en aquest àmbit.

La Casa de la Muntanya és una iniciativa del Comú d'Ordino, Actua Innovació i el CENMA que vol explicar i experimentar la muntanya d'una manera innovadora. S'hi instal·laran diversos projectes que volen oferir serveis basats a la natura. Fins ara hi ha tres empreses, dos d'estrangeres, interessades a invertir-hi.

Un dels camps on es vol treballar és en les campanyes de sensiblització; l'altre seria el món de l'esport. "D'aquí a finals d'any es materialitzaran algunes coses i entenem que durant el 2021 és quan ja es començarà a visualitzar de forma més fefaent l'impacte que pot tenir el projecte en la comunitat de la muntanya", assegura el director d'Actua Innovació, Marc Pons.

El Comú d'Ordino feia temps que volia que fructifiqués la idea. Els visitants del país i de l'exterior podran recórrer les instal·lacions i també es podran fer virtualment futures rutes de muntanya.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.238.96.184