ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Casal destaca la creació d'un espai turístic on la natura i la neu tinguin pes

Demòcrates+Independents a Canillo té en els 10 comp

Demòcrates+Independents a Canillo té en els 10 compromisos electorals la base dels projectes de campanya per a les eleccions general del 2 d' abril. Al debat territorial de Ràdio Nacional, el candidat Guillem Casal ha destacat la creació d'un espai turístic on la natura i la neu tinguin el pes.

Basat en un decàleg de propostes, l'única llista electoral canillenca no vol deixar ningú al darrere. Demòcrates pensa a potenciar el pas dels autobusos amb més horaris, seguir les fases d'eixamplament i millora de la CG-2 a la Trava i a treballar per assegurar el relleu generacional al sector agrícola i ramader. 

Casal també ha dit a Ràdio Nacional que a banda de l'administració, el comerç i el turisme han de ser fonamentals a la parròquia. El treball conjunt ha de seguir posant Canillo en la primera línia turística i per això potenciaran aquests sectors.

"Amb els hotels, amb els comerços, la pròpia estació, tenim esportistes d'alt nivell a Canillo que podrien participar, i aquest espai ha de permetre demostrar que la muntanya, la neu i l'esquí per la parròquia de Canillo però també com a model econòmic i social. Crec que aquests ingredients han aportat molt a Andorra i es mereixen un espai."
Guillem Casal, candidat de Demòcrates+Independents

El candidat demòcrata ha destacat també la posada en marxa els pròxims mesos del nou centre d'atenció primària.

Recupera el debat territorial de Canillo, aquí.

Informa: Redacció

Comparteix: