ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Catherine Metayer rep la condecoració d'Officier de l'Ordre du Mérite

www.andorradifusio.ad
La directora dels Petits Cantors d'Andorra, Catherine Metayer, ha rebut la condecoració d'Officier de l'Ordre du Mérite, en reconeixement per la tasca feta en el camp de la cultura fora de França.
Gilles Serra, conseller de Comerç de França, ha estat l'encarregat d'imposar-li la condecoració.

En el seu discurs, Metayer ha agraït a Josep Dallerès i Marta Deu la seva implicació en la posada en marxa del cor ara fa 25 anys. De la seva figura n'han destacat l'exigència, el talent, la disciplina i el respecte mutu que treballa amb els cantors.

Catherine afegeix aquesta condecoració al premi Àgora i a la de Chevalier de l'Ordre National du Mérite. Enguany, el cor treballa amb un grup de joves que han cantat 'Hallelujah' de Leonard Cohen. "La gent vol venir a escoltar les veus joves, els nens canten en el canvi de veu. Tot i que normalment diuen que no es pot, hem arribat a la conclusió que sí que poden, amb tècnica, naturalment", explica Metayer. El conseller de Comerç de França, Gilles Serra, ha qualificat Metayer com a part dels "ciutadans francesos que surten, van a altres països i són reconeguts com a experts en el seu gremi".

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Joel Romero

Comparteix:

3.238.99.243