El CE Sant Julià derrota 5-1 el Torrefarrera i pràcticament certifica la permanència

El Club Esportiu Sant Julià va aconseguir aquest dissabte derrotar per 5 gols a 1 el Torrefarera. Un triomf que situa líders els de Jorge Dias i el més important els dona virtualment la permanència.

El Sant Julià va sortir des del primer moment amb les idees clares, conscient que a casa no es pot fallar. Als cinc minuts Eric Vila avançava els lauredians després que un defensor desviés la seva passada.

Abans dels descans van arribar dos gols més de l'equip local. Mitja volta de Marc Ibáñez i xut col·locat per situar el 2 a 0. Als 20 minuts gol en pròpia porta després d'una jugada assajada. El partit semblava encarrilat.

A la segona meitat el Sant Julià es va limitar a controlar el partit. El gol del Terrefarrera als 28 minuts i l'aparició del porter jugador va donar emoció als minuts finals però dos gols andorrans als 32 minuts Leo i als 33 Marc Ibáñez van acabar sentenciant definitivament el duel.

Amb aquest triomf el Sant Julià, líder en aquesta segona fase amb 16 punts, pràcticament certifica la permanència a tres jornades del final.

Informa i imatge: Cesc Sanjuan