El CE Sant Julià pateix una derrota dura contra el Laguna (3-5)

El CE Sant Julià ha patit una dura derrota a casa contra el Laguna i torna a caure a l'últim lloc de la classificació. Els lauredians han concedit massa al rival, que ha aprofitat els desencerts dels locals per endur-se tres punts d'or.

El Sant Julià ha tret un punt de sis possibles en un cap de setmana en què recuperava dos partits ajornats. Si aquest dissabte empatava contra l'Alcoletge, aquest diumenge a la tarda el Laguna, cuer, s'ha emportat la victòria del Centre Esportiu. I això que Omar ha avançat els lauredians en el minut 15. Abans del descans, l'equip tarragoní ha empatat. Ja en la represa, de nou el Sant Julià s'ha posat per davant amb un gol de Dani Ferreira, però l'alegria ha durat ben poc. Els visitants no només han empatat sinó que amb un parcial de 0 a 3 en set minuts han encarrilat la victòria. El Sant Julià, amb nervis i ansietat, encara ha estat capaç de retallar distàncies, gràcies a Omar. Quedaven set minuts i l'empat es veia possible. Però no, l'equip no ha tingut encert i quan faltaven 5 segons per al final, el porter visitant ha sentenciat amb el 3 a 5 definitiu.

El Sant Julià, de nou cuer amb 5 punts en set partits, rebrà el cap de setmana vinent el Torrefarrera, segon classificat. La victòria no es pot fer esperar.

Imatges: Nil Forcada