El CE Sant Julià sentencia l'Alforja en una gran primera meitat (5-2)

El CE Sant Julià ha sumat la segona victòria consecutiva a costa del Tecnovit Alforja per 5 a 2. Els lauredians han cimentat el triomf en la primera part amb un parcial de 4 a 0, amb dos gols d'Omar i un de Guillem i de Brayan.

Abans del descans els visitants han retallat distàncies. El Sant Julià ha sortit adormit en la segona part i ha arribat el 4 a 2 de l'Alforja.

El partit no tenia control i el perill era evident per als lauredians fins que Cristian ha anotat el 5-2 definitiu. Victòria i tres punts que permeten el Sant Julià mirar cap a dalt a la classificació.

Malgrat això, l'entrenador del CE Sant Julià, Jorge Días, creu que més important que la classificació és agafar confiança i continuar treballant. A més, ha assenyalat que "tenim tota la segona volta per aconseguir l'objectiu".

Imatges: Nil Forcada