ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La CEA considera possible el tren entre Andorra i Barcelona a molt llarg termini i veu més pragmàtica l'opció de l'Ospitalet

www.andorradifusio.ad

El president de la CEA, Gerard Cadena, veu factible a molt llarg termini la connexió ferroviària entre Andorra i Barcelona. 

Això sí, considera que ara per ara s'hauria d'optar per opcions més possibilistes, com demanar que es potenciï la línia fèrria que arriba a l'Ospitalet.

"Una de les vies des del punt de vista pragmàtic és potenciar el tren que va fins a l'Ospitalet. Tenim constància que s'està intentant fer una zona de mercaderies a Merens".

Gerard Cadena, president de la CEA

Cadena ha fet aquestes declaracions després que el Govern hagi explicat que contempla diverses vies de finançament per a aquest projecte, l'interès pel qual comparteix amb Catalunya.

Aquesta setmana la Fundació Mobilitat Sostenible ha xifrat en prop de 700 milions d'euros la connexió amb tren entre Andorra i Barcelona en dues hores i mitja. Un estudi que la plataforma AndRail, que també fa força per impulsar el ferrocarril, veu poc realista en temps i volum de passatgers.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Albert Refart

Comparteix: