ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La CEA demana evitar duplicitats en les noves cotitzacions dels autònoms

www.andorradifusio.ad

La Confederació Empresarial confia que el canvi en la llei de la CASS que afectarà autònoms i administradors no generi problemes a aquests col·lectius. Es mostra especialment preocupada per evitar la doble cotització.

La CEA està fent arribar els dubtes dels seus associats als partits polítics amb representació al Consell General sobre un canvi en la llei de la Seguretat Social que s'està ultimant a hores d'ara.

Una de les preocupacions, explica el president de la CEA, Gerard Cadena, és que els administradors de societats que no estan remunerats hagin de cotitzar per aquesta activitat quan ja ho estan fent per una altra banda. Vo "evitar la doble cotització"

Els canvis en la cotització dels autònoms fixaran més trams en funció de xifres de negoci i beneficis de l'activitat amb l'objectiu de tenir un sistema més equitatiu però també garantint-ne la sostenibilitat.

La CEA es mostra satisfeta dels contactes que ha anat mantenint amb els grups parlamentaris per tractar la qüestió i donar resposta a empresaris i autònoms.

És previst que la llei es debati i s'aprovi durant una de les tres sessions que resten al Consell i la CEA preveu posicionar-se la setmana vinent sobre el contingut global de la reforma.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: