ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La CEA, al XIV ‘Encuentro Empresarial Iberoamericano’

Gerard Cadena, president de la Confederació Empresarial An

Gerard Cadena, president de la Confederació Empresarial Andorrana, va assistir el dissabte a la trobada de presidents d’organitzacions empresarials celebrat entre el 22 i el 25 de març a Santo Domingo.

El XIVè ‘Encuentro Empresarial Iberoamericano’ va ser presidit per Víctor Bisonó, ministre d’Indústria, Comerç i MIPIMES de la República Dominicana. Entre els temes tractats, les fortaleses i debilitats de la regió i com posar solucions des dels àmbits empresarials.

Cadena va mantenir trobades amb representants de la 'Organización Internacional de Empleadores' (OIE) i altres patronals iberoamericanes i va participar en la trobada de presidents d’organitzacions empresarials. “Seria una bona idea que poguéssim aprofitar la xarxa que suposa el 'Consejo de Empresarios Iberoamericanos' (CEIB) per establir els contactes entre organitzacions empresarials i entre empreses per ordenar el flux de treballadors”, proposava el president de la patronal. Segons Cadena, “des de la Confederació Empresarial Andorrana pensem que allò ideal seria disposar de mecanismes de contractació en origen” amb els països d’Iberoamèrica.

Per la seva banda, Iago Andreu-Sotelo, director de la patronal, va participar en el panell dedicat a la Igualtat de gènere i va defensar la creació de mesures a favor de l’accés de les dones sènior al mercat laboral.

A la trobada d’enguany van assistir més de 1.000 empresaris iberoamericans i també els caps d’Estat i de Govern d’Espanya, Portugal, Equador, Paraguai i la República Dominicana.

Informa: Redacció
Imatges cedides CEA

Comparteix: