El Centre Cultural Islàmic d'Andorra organitzarà un punt de recollida de roba d'hivern

Salih Salhi, secretari del Centre Cultural Islàmic d&

Salih Salhi, secretari del Centre Cultural Islàmic d'Andorra ha explicat aquest divendres a la Nacional que volen organitzar una recollida de roba d'hivern. Buscaran un punt de recollida per emmagatzemar-la i es posaran en contacte amb associacions homòlogues de Barcelona i Igualada pel viatge i l'entrega plegats. 

Cal recordar que Espanya és un dels quatre països autoritzats pel govern del Marroc a operar en tasques d'ajuda i rescat després del terratrèmol de la setmana passada.

De moment el recompte de morts està prop dels 3.000 i el de ferits és de 5.500. Segons les informacions que rep l'associació de marroquins a Andorra, hi ha aliments suficients per a les persones que ho necessiten. Cal recordar que la Creu Roja ha obert comptes bancaris per fer-hi donacions i Unicef ha endegat una campanya per recaptar recursos al fons global d'emergències.

Andorra Telecom per tal de facilitar la comunicació amb Marroc i donar suport a la comunitat marroquina al Principat, ofereix trucades i SMS gratuïts entre ambdós països, amb caràcter retroactiu des del dia 9 de setembre, fins al 30 d'aquest mes. A més ha activat l'SMS solidari al número 828 per recaptar diners. El cost de cada SMS és de 2?€ i la paraula que s'ha d'enviar és "Ajuda".

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: RTVA

Comparteix:

El comú d'Andorra la Vella farà els pisos de lloguer assequible de Santa Coloma Aprovada la concessió d'un servei de llançadora entre el país i l'aeroport de la Seu